Σύνδεση

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Είναι πολύ εύκολο να αναζητήσεις και να επεξεργαστείς οποιαδήποτε εγγραφή στο Online CRM. Οι εγγραφές είναι δομημένες σαν ένα portfolio, ώστε κάθε συσχετιζόμενη πληροφορία να είναι επίσης εύκολο να βρεθεί. Είτε ψάχνεις σε συστάσεις, πελάτες, επαφές ή ευκαιρίες, μπορείς να δεις όλες τις σχετικές σημειώσεις, την επικοινωνία με email, τα έγγραφα κι ακόμη περισσότερα με έναν εύκολο τρόπο για να διαβάσεις και να τροποποιήσεις ό,τι θες.

 

 

 

 

Προετοιμαστείτε για κάθε ραντεβού

Η ολοκληρωμένη διασύνδεση του ημερολογίου, των δραστηριοτήτων και της διαχείρισης των ειδοποιήσεων εξασφαλίζει ότι δεν θα χάσετε ποτέ άλλο ραντεβού και με τις εσωτερικές συνδέσεις με τις εγγραφές μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε πάντα οτιδήποτε χρειάζεται για να πετύχετε όταν έλθει η ώρα.

 

 

Αυτοματοποιήστε τις επαναλαμβανόμενες δραστηριότητες

Εξοικονομήστε χρόνο αυτοματοποιώντας ακόμα και τις πολύπλοκες επαναλαμβανόμενες δραστηριότητες. Είτε πρόκειται για αποστολή ενός email, για τη δημιουργία μιας αναφοράς ή ενός ραντεβού, είτε για την ενημέρωση ενός πεδίου, εφόσον υπάρχουν προκαθορισμένες συνθήκες που οδηγούν σε μια ενέργεια, τότε το πανίσχυρο εργαλείο Ροής ενεργειών του Online CRM μπορεί να αυτοματοποιήσει τη διαδικασία.

 

Τα εργαλεία που γνωρίζετε κι εμπιστεύεστε

Από το Outlook, ως τα Google Apps, το Office, το Exchange κι ακόμη περισσότερα το Online CRM ολοκληρώνεται με τα εργαλεία που ήδη χρησιμοποιείτε, έτσι ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε στις δουλειές και στις συμφωνίες που αναπτύσσουν την επιχείρησή σας.

 

 

Τόσο κινητό όσο ήδη χρησιμοποιείτε

Είτε μέσα στο γραφείο, είτε στην άλλη άκρη του κόσμου, το Online CRM είναι προσβάσιμο διαρκώς, εξασφαλίζοντας ότι έχετε πρόσβαση στα δεδομένα σας όποτε είναι διαθέσιμη μια σύνδεση στο internet. Ακόμη και για τις στιγμές που μια σύνδεση στο internet δεν υπάρχει, οι ειδικές εφαρμογές για iPhone και Android λειτουργούν και χωρίς σύνδεση, έτισ ώστε πάντα να μπορείτε να έχετε κοντά σας τα δεδομένα σας.

 

 

 


Συνοπτικές αναφορές

Τραβήξτε κι οργανώστε τα δεδομένα σας δημιουργώντας εκτενείς αναφορές που φιλτράρουν οτιδήποτε στο Online CRM, από τη ροή των συμφωνιών με τους πελάτες έως την απόδοση των εργαζομένων σας. Χρησιμοποιήστε αυτές τις πληροφορίες για να υποστηρίξετε τη λήψη αποφάσεων, κλείνοντας τα κενά στις επιχειρησιακές σας διαδικασίες.

 

 

Πωλήσεις

Κλείστε περισσότερες δουλειές. Δουλέψτε σαν ομάδα και ασχοληθείτε με ό,τι αξίζει.

Μάρκετινγκ

Φέρτε καλύτερα αποτελέσματα. Οργανώστε τα δεδομένα για καλύτερες αποφάσεις.

Υποστήριξη

Ενθουσιάστε περισσότερους πελάτες. Προβλέψτε κι επιλύστε εγκαίρως τα ζητήματα.

Χαρακτηριστικά

Το Online CRM είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό CRM. Με ένα πλήθος εργαλείων μεγαλώνει μαζί σας!

Το Online CRM βοηθάει να αυξήσετε τις πωλήσεις σας γρηγορότερα!

Είναι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούν εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο. Τώρα και η δική σας.

Πάρτε τώρα Προσφορά