Αυτοματοποίηση εργασιών Αυτοματοποιήστε τις επαναλαμβανόμενες δραστηριότητες των ομάδων σας ώστε να εξοικονομήσετε χρόνο για πιο εποικοδομητικές ασχολίες

workflow

Ενέργειες διάφορων τύπων

Ολοκληρώσατε ένα θέμα με πελάτη όμως για κάποιο λόγο επανεμφανίστηκε. Το CRM μπορεί να ανοίξει ξανά την υπόθεση και να ειδοποιήσει αυτόματα τον υπεύθυνο προς επίλυση. Μπορεί να στείλει email ή SMS, να δημιουργήσει δραστηριότητες ημερολογίου ή άλλες σχετικές εγγραφές, να ενημερώσει πεδία ή να κάνει άλλες ειδικές λειτουργίες που έχουμε ορίσει.

Ενέργειες σε πεδία ή λόγω αλλαγών τους

Άλλαξε κάτι και πρέπει να γίνει κάποια ενέργεια ή μήπως κάποιο πεδίο πρέπει να τροποποιηθεί επειδή πλέον δεν ισχύει κάποια συνθήκη; Για παράδειγμα επειδή ένα θέμα επανεμφανίστηκε σε έναν σημαντικό πελάτη, πρέπει το πεδίο προτεραιότητας να αλλάξει σε Σημαντικό; Με τις αυτόματες Ροές εργασίας μπορεί ακόμη και μια νέα εργασία να δημιουργηθεί και να ανατεθεί σε ειδική ομάδα αν π.χ. φτάσει ένα email από πελάτη που ο τίτλος του περιέχει τη λέξη Password.

workflow
workflow

Αυτόματη δημιουργία και ανάθεση δραστηριοτήτων

Όταν για ένα θέμα πρέπει να γίνει μια ειδική εργασία, το CRM μπορεί αυτόματα να δημιουργήσει και να αναθέσει τη συγκεκριμένη δραστηριότητα και να ειδοποιήσει τον αρμόδιο ώστε να διασφαλιστεί ότι η δουλειά θα γίνει.

Αυτόματες ενέργειες λόγω αδράνειας

Ασχολείστε με πολλά θέματα και κάποιες φορές κάτι μπορεί να ξεχαστεί. Το Online CRM μπορεί να σας στείλει ειδοποίηση κι αν κάτι δεν έχει αλλάξει για πολύ καιρό. Π.χ. αν μια σημαντική προσφορά για έναν πελάτη που μαρκάρατε προς παρακολούθηση δεν έχει γίνει αποδεκτή μέχρι μια συγκεκριμένη ημερομηνία.

workflow
Πωλήσεις

Κλείστε περισσότερες δουλειές. Δουλέψτε σαν ομάδα και ασχοληθείτε με ό,τι αξίζει.

Μάρκετινγκ

Φέρτε καλύτερα αποτελέσματα. Οργανώστε τα δεδομένα για καλύτερες αποφάσεις.

Υποστήριξη

Ενθουσιάστε περισσότερους πελάτες. Προβλέψτε κι επιλύστε εγκαίρως τα ζητήματα.

Χαρακτηριστικά

Το Online CRM είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό CRM. Με ένα πλήθος εργαλείων μεγαλώνει μαζί σας!

 

Αυξήστε τις πωλήσεις σας γρηγορότερα!

Με το Online CRM λειτουργούν εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο. Τώρα και η δική σας.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline