Υποστήριξη | CRM Features

  Αρχική/Υποστήριξη

Ενθουσιάστε περισσότερους πελάτες.

Το να παρέχεις εξαιρετική υποστήριξη στους πελάτες σημαίνει ότι ανταποκρίνεσαι πάντα εγκαίρως στα αιτήματά τους, στα διάφορα στάδια που υπάρχουν, σε όλα τα κανάλια. Με το Online CRM διαχειρίζεστε αποτελεσματικά όλα τα ζητήματα, από οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε και  δίνετε μια επαγγελματική εικόνα στον τομέα της εξυπηρέτησης πελατών.

Καλύτερη Εξυπηρέτηση | Επίλυση ζητημάτων | Ικανοποίηση πελάτη

Εξυπηρετήστε τους πελάτες καλύτερα

Ακόμη κι αν χειρίζεστε την εξυπηρέτηση πελατών ή την επίλυση ζητημάτων μέσω email, μέσω τηλεφώνου ή απευθείας μέσω CRM, το σύστημα διαχείρισης ticket του Online CRM σας παρέχει έναν εννιαίο χώρο συνεργασίας και παρακολούθησης των ζητημάτων που ενδιαφέρουν περισσότερο τους πελάτες σας. Πρόσθετα χαρακτηριστικά σας επιτρέπουν να δημιουργείτε αυτόματα tickets από email, να ειδοποιείτε την ομάδα σας και να ενημερώνετε τις εγγραφές καθώς συμβαίνουν αλλαγές.

Πύλη εξυπηρέτησης για πελάτες

Εντυπωσιάστε τους πελάτες σας με μια επαγγελματική πύλη αυτοεξυπηρέτησης, όπου μπορούν να δουν τις πρόσφατες συμβάσεις κι έγγραφα, να επικοινωνούν και να υποβάλλουν αιτήματα υποστήριξης, δημιουργώντας έτσι μια πιο προσωπική σχέση μαζί τους που ενδυναμώνει την εμπιστοσύνη και την πίστη του πελάτη.

Διαχειριστείτε τα είδη που πουλήθηκαν και τις συμβάσεις

Παρακολουθήστε το ιστορικό αγορών του πελάτη έως το σημείο των ειδών και υπηρεσιών. Χρησιμοποιήστε αυτές τις πληροφορίες σε στοχευμένες δραστηριότητες up-sale ή cross-sale, ή για να παρακολουθήσετε την υποστήριξη ή τα θέματα σχετικά με τις εγγυήσεις που παρέχετε.

Διαχείριση έργων

Εξασφαλίστε ότι οι υπεύθυνοι των λογαριασμών μπορούν να δουν τα έργα, χρησιμοποιώντας το Online CRM για να δημιουργείτε και να παρακολουθείτε τα έργα και τις λεπτομέρειες των πληροφοριών συμπεριλαμβανομένων των προϋπολογισμών, των οροσήμων, δραστηριοτήτων κι αναθέσεων εργασιών σε πόρους. Το σύστημα διαχείρισης εγγράφων και ροών ενεργειών του Online CRM ολοκληρώνεται κι αυτό ώστε να επιτρέπονται οι αυτόματες σημειώσεις και η επισύναψη εγγράφων στις δραστηριότητες ενός έργου.

Δημιουργία Συχνών Ερωτήσεων

Ελαχιστοποιήστε τις επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις πελατών και ενδυναμώστε την ομάδα σας ώστε να παρέχει καλύτερες και ταχύτερες υπηρεσίες, χτίζοντας μια βάση γνώσεων στην οποία οι πελάτες να μπορούν να συνδεθούν μέσω της πύλης εξυπηρέτησης ή στην οποία η ομάδα σας να μπορεί να έχει πρόσβαση απευθείας μέσα στο Online CRM.

Αναφορές επιδόσεων

Εντοπίστε τάσεις και σημαντικούς παράγοντες στην οργάνωση υποστήριξης, δημιουργώντας αναφορές που δείχνουν τα tickets ως προς την κατάστασή τους, την προτεραιότητα και πολλά ακόμη. Κλείστε το κενό σε όλη την λειτουργία της επιχείρησής σας δημιουργώντας αναφορές υποστήριξης που βελτιώνουν την επίδοση της επιχείρησή σας ή την απόδοση των προϊόντων και των υπηρεσιών σας.

Προβλέψτε κι επιλύστε τα ζητήματα εγκαίρως

Για να μειώσετε δραστικά τον αριθμό των ζητημάτων πελατών που προκύπτουν, πρέπει να κάνετε ενέργειες στα βήματα των πωλήσεων και παραγωγής.

Το CRM βοηθά κατά περίπτωση στην παροχή διαφάνειας, επιτρέποντας στις ομάδες υποστήριξης να τεκμηριώνουν τα ζητήματα και να παρέχουν λύσεις στους πελάτες σε μια βάση γνώσεων, ενώ ταυτόχρονα παρέχουν στις ομάδες πωλήσεων και παραγωγής πρόσβαση σε αυτήν την τεκμηρίωση για την επίλυση ζητημάτων.

  • Εύκολα προσβάσιμοι πόροι υποστήριξης - portal πελατών, διαχείριση τεκμηρίωσης και Συχνές Ερωτήσεις
  • Ταχύτατα προσβάσιμες πληροφορίες πελατών - πρόσβαση σε ιστορικό πελατών για καλύτερη κατανόηση των ζητημάτων τους
  • Δημιουργία αναφορών από τη διάδραση της υποστήριξης πελατών και παρουσίασή τους στις ομάδες παραγωγής, marketing, και πωλήσεων ώστε τα ζητήματα να επιλύονται πριν συμβούν

Αυξήστε την Ικανοποίηση του πελάτη

Ένα μεγάλο μέρος της ικανοποίησης του πελάτη βεβαιώνει ότι ο πελάτης έχει πρόσβαση σε γρήγορες και κατατοπιστικές απαντήσεις όποτε δημιουργούνται προβλήματα με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

Ένα καλοσχεδιασμένο portal υποστήριξης πελατών, διασφαλίζει ότι οι πελάτες σας μπορούν γρήγορα κι εύκολα να αναζητούν λύσεις μεταξύ των συνηθέστερων ζητημάτων και - αν χρειάζεται - δημιουργούν, τεκμηριώνουν και παρακολουθούν τα ζητήματά τους, διαπιστώνοντας μόνοι τους πως είναι οργανωμένη η επιχείρησή σας, πόσο επαγγελματίες είστε και κατά πόσο βάζετε τις ανάγκες του πελάτη πρώτα απ'όλα.

  • Ένα Portal Υποστήριξης για εξειδικευμένη εμπειρία
  • Εργαλεία δημιουργίας τεκμηρίωσης υποστήριξης και Συχνών Ερωτήσεων Πελατών
  • Κανένας πελάτης δεν παραμελείται - οι ροές εργασιών αυτοματοποιούν τις ενέργειες παρακολούθησης
Πωλήσεις

Κλείστε περισσότερες δουλειές. Δουλέψτε σαν ομάδα και ασχοληθείτε με ό,τι αξίζει.

Μάρκετινγκ

Φέρτε καλύτερα αποτελέσματα. Οργανώστε τα δεδομένα για καλύτερες αποφάσεις.

Υποστήριξη

Ενθουσιάστε περισσότερους πελάτες. Προβλέψτε κι επιλύστε εγκαίρως τα ζητήματα.

Χαρακτηριστικά

Το Online CRM είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό CRM. Με ένα πλήθος εργαλείων μεγαλώνει μαζί σας!

 

Αυξήστε τις πωλήσεις σας γρηγορότερα!

Με το Online CRM λειτουργούν εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο. Τώρα και η δική σας.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline