Όλες οι δραστηριότητες σε ένα χώρο Οργανώστε τις δουλειές των ομάδων σας, βάλτε υπενθυμίσεις και συνδέστε με τα άλλα του CRM

calendar all

Πιο πολλά από ένα απλό Ημερολόγιο

Δείτε σε ένα χώρο τις δραστηριότητες μαζί με τις προσφορές και τις συμβάσεις που λήγουν ή τις καμπάνιες και τα έργα που ξεκινούν. Ρυθμίστε την ορατότητα του Ημερολογίου σε διαφορετικό επίπεδο μεταξύ των χρηστών, εργαζομένων και προϊσταμένων και ορίστε ειδοποιήσεις με αναδυόμενα παράθυρα ή emails.

Δημιουργήστε συνδέοντας

Είτε δουλεύεις με επαφές, είτε με συστάσεις ή ευκαιρίες, δημιούργησε δραστηριότητες κι ενέργειες ημερολογίου που αυτόματα συνδέονται με τις συσχετιζόμενες εγγραφές έτσι ώστε οι πληροφορίες να είναι διαθέσιμες όταν έρθει η ώρα να δουλέψεις ξανά μαζί τους.

calendar connect
task manager

Ιεραρχήστε τις ενέργειες

Δημιουργήστε γρήγορα ενέργειες για τις ομάδες σας κι αλλάξτε την προτεραιότητά τους όταν χρειαστεί. Παρακολουθήστε την πορεία τους κι ενημερώστε με ό,τι χρειάζεται εύκολα ανά πάσα στιγμή.

Αυτοματοποιήστε τα follow-ups

Χρησιμοποιήστε τις ροές εργασίας για να δημιουργούνται αυτόματα ενέργειες ημερολογίου ως υπενθυμίσεις για follow-up εφόσον π.χ. περάσουν 3 μέρες από τη λήξη μιας ευκαιρίας ή για τηλεφωνική κλήση αν μια ευκαιρία βρεθεί σε συγκεκριμένο στάδιο.

calendar workflow
Πωλήσεις

Κλείστε περισσότερες δουλειές. Δουλέψτε σαν ομάδα και ασχοληθείτε με ό,τι αξίζει.

Μάρκετινγκ

Φέρτε καλύτερα αποτελέσματα. Οργανώστε τα δεδομένα για καλύτερες αποφάσεις.

Υποστήριξη

Ενθουσιάστε περισσότερους πελάτες. Προβλέψτε κι επιλύστε εγκαίρως τα ζητήματα.

Χαρακτηριστικά

Το Online CRM είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό CRM. Με ένα πλήθος εργαλείων μεγαλώνει μαζί σας!

 

Αυξήστε τις πωλήσεις σας γρηγορότερα!

Με το Online CRM λειτουργούν εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο. Τώρα και η δική σας.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline