Γνωρίστε τις επαφές σας καλύτερα Με μια οπτική 360 μοιρών του ιστορικού για κάθε σημείο διάδρασης που είχαν ποτέ μαζί σας.

contact

Όλα σε λίγα δευτερόλεπτα

Το Online CRM παρέχει ολοκληρωμένο ιστορικό των σχέσεων με τις επαφές. Στις καρτέλες τους θα βρεις στοιχεία επικοινωνίας, σημειώσεις που έγραψες ή emails και κλήσεις που έγιναν. Αν στις επαφές επισύναψες κάποιο έγγραφο, τους έστειλες προσφορές ή αλληλεπίδρασες με άλλον τρόπο, θα τα βρεις κι αυτά εκεί. Έτσι θα μάθεις για τις επαφές γρήγορα και θα δράσεις πιο νωρίς.

Δράστε με ένα email, μια κλήση, ένα tag ή σχόλιο

Έτοιμοι για δράση; Στείλτε ένα email ή προγραμματίστε μια κλήση με ένα κλικ. Ή αν χρειάζεστε βοήθεια από κάποιον ειδικό στην εταιρεία σας πριν το κάνετε, @ταγκάρετέ τον σε ένα σχόλιο ώστε να ειδοποιηθεί άμεσα για να ρίξει μια ματιά. Παρακολουθήστε συγκεκριμένες επαφές και λάβετε ειδοποιήσεις όταν ισχύσουν οι συνθήκες που έχετε ορίσει.

comment
search

Βρείτε εύκολα με τα έξυπνα εργαλεία

Το Online CRM σε βοηθάει να βρεις τις κατάλληλες επαφές για να μιλήσεις. Ψάξε για μια επαφή βάσει ονόματος ή επωνύμου κι αν δεν τα θυμάσαι ψάξε βάσει άλλων σχετικών πληροφοριών ή σημειώσεων που υπάρχουν στο προφίλ της επαφής. Αν δουλεύεις συχνά με ένα υποσύνολο επαφών, φτιάξε μια λίστα κι επισήμανέ την.

Εισάγετε επαφές από παντού

Αφιερώστε χρόνο στο να δουλεύετε με τις επαφές αντί να γράφετε από την αρχή τα στοιχεία τους. Είτε συγκεντρώνεις στοιχεία επαφών σε csv μορφή, με email, από μια φόρμα που υποβλήθηκε στην ιστοσελίδα ή από άλλο πρόγραμμα, το Online CRM έχει ειδικό μηχανισμό που τα εισάγει αυτόματα για σένα.

import
Πωλήσεις

Κλείστε περισσότερες δουλειές. Δουλέψτε σαν ομάδα και ασχοληθείτε με ό,τι αξίζει.

Μάρκετινγκ

Φέρτε καλύτερα αποτελέσματα. Οργανώστε τα δεδομένα για καλύτερες αποφάσεις.

Υποστήριξη

Ενθουσιάστε περισσότερους πελάτες. Προβλέψτε κι επιλύστε εγκαίρως τα ζητήματα.

Χαρακτηριστικά

Το Online CRM είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό CRM. Με ένα πλήθος εργαλείων μεγαλώνει μαζί σας!

 

Αυξήστε τις πωλήσεις σας γρηγορότερα!

Με το Online CRM λειτουργούν εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο. Τώρα και η δική σας.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline