Κερδίστε δουλειές γρηγορότερα Το κανάλι των ευκαιριών σας - τώρα διάφανο και διαδραστικό έτοιμο για δράση

kanban

Γνώριζε ανά πάσα στιγμή που να επικεντρωθείς για να κερδίσεις περισσότερες δουλειές γρηγορότερα. Πάτα σε οποιαδήποτε ευκαιρία για να δεις σημαντικές πληροφορίες όπως επαφές και οργανισμούς, προβλέψεις σε ποσά και αναμενόμενες ημερομηνίες κλεισίματος. Μπορείς επίσης να προσθέσεις σημειώσεις, να επισυνάψεις έγγραφα και να συζητάς με συνεργάτες για το πως θα κερδίσεις κάθε ευκαιρία. Καθώς οι ευκαιρίες ωριμάζουν, επισύναψε προσφορές και τιμολόγια, ή όταν τις κερδίσεις δημιούργησε έργα με ένα κλικ ώστε οι ομάδες υλοποίησης να επιταχύνουν και να ολοκληρώσουν τη δουλειά γρήγορα.

Εικόνα καναλιού σε πραγματικό χρόνο

Από το dashboard της κεντρικής οθόνης δες το γράφημα του καναλιού ευκαιριών σε πραγματικό χρόνο, πάτα στα διαδραστικά στάδιά του για να δεις τις αναλυτικές εγγραφές των συνόλων.

chanel
opp list

Βρείτε τα σημαντικά με φιλτραρισμένες λίστες

Χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε στοιχείο από τις ευκαιρίες για να δημιουργήσετε φιλτραρισμένες λίστες ευκαιριών, όπως π.χ. αυτές που έχουν ανατεθεί σε εσάς ή τη λίστα με τις ευκαιρίες που κλείνουν την ερχόμενη εβδομάδα.

Δημιουργήστε προβλέψεις και παρακολουθήστε στόχους

Δημιουργήστε προβλέψεις αναμενόμενων εσόδων σε μηνιαία, ετήσια ή άλλη χρονική βάση. Αναλύστε σε σενάρια, από το χειρότερο ως το καλύτερο. Παρακολουθήστε την υλοποίηση των στόχων σας, εντοπίστε αποκλίσεις και προχωρήστε εγκαίρως σε διορθωτικές ή συμπληρωματικές ενέργειες.

forecast
Πωλήσεις

Κλείστε περισσότερες δουλειές. Δουλέψτε σαν ομάδα και ασχοληθείτε με ό,τι αξίζει.

Μάρκετινγκ

Φέρτε καλύτερα αποτελέσματα. Οργανώστε τα δεδομένα για καλύτερες αποφάσεις.

Υποστήριξη

Ενθουσιάστε περισσότερους πελάτες. Προβλέψτε κι επιλύστε εγκαίρως τα ζητήματα.

Χαρακτηριστικά

Το Online CRM είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό CRM. Με ένα πλήθος εργαλείων μεγαλώνει μαζί σας!

 

Αυξήστε τις πωλήσεις σας γρηγορότερα!

Με το Online CRM λειτουργούν εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο. Τώρα και η δική σας.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline