Διοίκηση έργων Είτε πρόκειται για μικρά προσωπικά έργα, είτε για μεγάλα έργα με πολλά μέλη, τα εργαλεία του Online CRM βοηθούν να τα ολοκληρώσετε πιο ομαδικά και γρήγορα.

project

Όλα για τα έργα σε ένα μέρος

Δημιούργησε ένα έργο με οποιοδήποτε αριθμό δραστηριοτήτων και οροσήμων με ημερομηνίες έναρξης και λήξης. Σύνδεσε το έργο με έναν οργανισμό, μια επαφή ή μια ευκαιρία για καλύτερη οργάνωση. Μετά επισύναψε αρχεία, συνεργάσου με άλλα άτομα και παρακολούθησε την πορεία του έργου από την κεντρική του σελίδα.

Gantt & παρακολούθηση προόδου

Στην οθόνη λεπτομερειών του έργου δείτε μια περίληψη των ολοκληρωμένων δραστηριοτήτων, καθώς και διαγράμματα Gantt που παρουσιάζουν με όμορφο τρόπο την κατάσταση του έργου.

project
project

Ειδοποιήσεις ώστε να μην ξεχαστεί τίποτα

Οι χρήστες μπορούν να ειδοποιηθούν αυτόματα με email ή και μέσω ημερολογίου για τις δραστηριότητες έργου που τους ανατέθηκαν και πλησιάζουν στις προθεσμίες ολοκλήρωσής τους.

Συνεργασία σε έργα και με πελάτες

Καταγράψτε τις σημειώσεις και τα σχόλιά σας στο έργο για καλύτερο συντονισμό. Επιτρέψτε αν θέλετε και στους πελάτες να σχολιάζουν και να ανεβάζουν έγγραφα στα έργα με τα οποία τους συνδέσατε μέσω της πύλης εξυπηρέτησης.

project
Πωλήσεις

Κλείστε περισσότερες δουλειές. Δουλέψτε σαν ομάδα και ασχοληθείτε με ό,τι αξίζει.

Μάρκετινγκ

Φέρτε καλύτερα αποτελέσματα. Οργανώστε τα δεδομένα για καλύτερες αποφάσεις.

Υποστήριξη

Ενθουσιάστε περισσότερους πελάτες. Προβλέψτε κι επιλύστε εγκαίρως τα ζητήματα.

Χαρακτηριστικά

Το Online CRM είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό CRM. Με ένα πλήθος εργαλείων μεγαλώνει μαζί σας!

 

Αυξήστε τις πωλήσεις σας γρηγορότερα!

Με το Online CRM λειτουργούν εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο. Τώρα και η δική σας.
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline