Σενάριο μαζικής αποστολής email βάσει προτίμησης σε προϊόν

  Αρχική/Νέα/CRM/Σενάριο μαζικής αποστολής email βάσει προτίμησης σε προϊόν

Σενάριο μαζικής αποστολής email βάσει προτίμησης σε προϊόν

Μια από τις λειτουργίες που ζητούν πολύ συχνά οι χρήστες ενός CRM είναι το να μπορούν εύκολα να στέλνουν μαζικά emails σε υποψήφιους πελάτες (συστάσεις/leads) βάσει του ενδιαφέροντός τους για τα προϊόντα/υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία. 

Σε αυτό το άρθρο-tutorial θα παρουσιάσουμε μια πολύ αποτελεσματική διαδικασία για το ζήτημα, που μπορεί να εφαρμοστεί με το Online CRM.

Θα πρέπει να συνδεθείτε ή να έχετε λάβει το σύνδεσμο μέσω email ώστε να μπορέσετε να δείτε τη συνέχεια. {show access="Registered" urls="utm_campaign=Tutorial,utm_medium=Email" matching_method="any"}

Πολλοί ρωτούν: που χρησιμεύει το άρθρωμα "Καμπάνιες" σε ένα CRM; Εδώ λοιπόν έχουμε την ευκαιρία να δούμε μια από τις πολλές χρησιμότητές του. Ας δούμε αναλυτικότερα στο παράδειγμα:

 

Βήμα 1. Έχουμε ήδη δημιουργήσει μια εγγραφή Καμπάνιας, τύπου email την οποία έχουμε συνδέσει με ένα προϊόν μας.

1

 

Βήμα 2. Μετά την καταγραφή των στοιχείων της σύστασης, απλά τη συνδέουμε με την Καμπάνια του προϊόντος για το οποίο ενδιαφέρεται η σύστασή μας.

2

 

Βήμα 3. Σε προβολή λίστας στις Καμπάνιες, βλέπουμε ποια έχουμε συνδέσει με ποιο προϊόν και ανά τύπο.

3

 

Βήμα 4. Επιλέγουμε αυτή (τύπου email) του προϊόντος για το οποίο θέλουμε να στείλουμε μαζικό email στις συστάσεις που ενδιαφέρονται.

4

 

Βήμα 5. Στο tab συστάσεων βλέπουμε τις συνδεδεμένες συστάσεις. Επιλέγοντάς τες - όλες οι κάποιες συγκεκριμένες - εμφανίζεται το κουμπί Αποστολή Email. Πατώντας το επιλέγουμε το template που θέλουμε και στέλνουμε μαζικά το email, σε μια μια χωρίς να βλέπει κάθε σύσταση τους υπόλοιπους παραλήπτες.

5

 

Εννοείται ότι πηγαίνοντας στην καρτέλα κάθε σύστασης, μπορούμε να δούμε τα email που έλαβε, αν τα άνοιξε και πόσες φορές κλπ. Συνολική εικόνα για όλες τις συστάσεις και τα μαζικά email, κλασσικά μπορούμε να πάρουμε από τα Reports.

Πολύ καλό ε;

{/show}

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline
subscribe to newsletter

Μείνετε σε επαφή μαζί μας
κάνοντας εγγραφή στο Newsletter.