Τιμολόγιο και Email μαζί για καλύτερη απόδοση

  Αρχική/Νέα/CRM/Τιμολόγιο και Email μαζί για καλύτερη απόδοση

Τιμολόγιο και Email μαζί για καλύτερη απόδοση

Ίσως χρησιμοποιείτε ένα εμπορικό-λογιστικό πρόγραμμα για να εκδώσετε τιμολόγια, ένα σύστημα τύπου CRM ή κάποιο πελατολόγιο για να κρατάτε στοιχεία για τις επαφές, έναν email client για να στέλνετε και να λαβαίνετε emails. 

Όμως όταν χρησιμοποιείτε πολλά προγράμματα, σκορπάτε τα δεδομένα των πελατών εδώ κι εκεί και αναγκάζεστε να πηγαίνετε από το ένα πρόγραμμα στο άλλο για να βρείτε τις πληροφορίες που χρειάζεστε κάθε φορά.

Αυτή η διαδικασία είναι μη αποτελεσματική και μακροχρόνια δημιουργεί ζήτημα μειωμένης παραγωγικότητας (να μην σχολιάσουμε το τι γίνεται αν πρέπει να δουλεύουν 2 ή περισσότερα άτομα με τα ίδια δεδομένα).

Με το Online CRM μπορείτε να τα κάνετε όλα αυτά και πολλά παραπάνω. Αναλυτικότερα έχουμε:

Αυτοματοποίηση τιμολογίων

Χάνεις χρόνο και μπορεί να κάνεις λάθη αν γράφεις κάθε φορά από την αρχή όλα τα στοιχεία κάθε πελάτη, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σου. Θα πρέπει να μπορείς να επιλέγεις από αυτά που έχεις ήδη στη βάση σου, καθώς επίσης και να δημιουργείς τιμολόγια αυτόματα από υπάρχουσες προσφορές ή δελτία παραγγελίας, δηλαδή από το προηγούμενο στάδιο πώλησης.

     

Πολλά & όμορφα templates τιμολογίων ή άλλων παραστατικών

Δεν είναι πολυτέλεια το να μπορείς να δημιουργήσεις, να προσαρμόσεις ή να επιλέξεις μεταξύ πολλών καλαίσθητων templates τιμολογίων (ή δελτίων αποστολής) με το λογότυπο, τα χρώματα, τα σχέδια και την κατάλληλη μορφοποίηση ώστε να εντυπωσιάζεις με την ποιότητά σου τους πελάτες σου.

     

Αποστολή τιμολογίου με email ή εκτύπωση

Φυσικά, ένα τιμολόγιο ή δελτίο αποστολής, θα πρέπει να μπορείς να το εκτυπώσεις ή να το στείλεις εύκολα με email στον πελάτη. Επίσης καλό είναι να υπάρχει ένα πεδίο στο οποίο θα καταγράφεις την κατάσταση του τιμολογίου (π.χ. στάλθηκε) ώστε να μην χρειάζεται κάθε φορά να ψάχνεις στα απεσταλμένα emails αν το έστειλες στον πελάτη ή όχι.

   

Μαζική αποστολή email

Πολλές φορές θα χρειαστεί να στείλεις μαζικά emails σε όλες τις επαφές ή/και τις εταιρείες, ή σε κάποια ομάδα/κατηγορία από αυτές. Θέλεις αυτά να πηγαίνουν εξατομικευμένα (να μην βλέπει κάθε παραλήπτης ποιοι άλλοι έλαβαν το ίδιο email) και να μπορείς οποιαδήποτε στιγμή να βρεις εύκολα ποιοι το έλαβαν, αν το άνοιξαν κλπ.

   

Πολλά & όμορφα email templates

Όπως με τα τιμολόγια έτσι και με τα emails θα θέλεις να είναι όμορφα, να μπορείς να δημιουργείς εύκολα νέα και να βρίσκεις γρήγορα ό,τι χρειάζεσαι κάθε φορά.

   

Πότε και ποια τιμολόγια & email στείλαμε σε ποιους;

 Αρκετές φορές θα χρειαστεί να βρεις πότε και τι ακριβώς έστειλες σε κάθε πελάτη. Είτε θα προτιμήσεις να δεις στην καρτέλα κάποιου συγκεκριμένου τι έστειλες ή τι έλαβες από αυτόν, είτε θα θέλεις να δεις συνολικά τις ενέργειες ή τις εκκρεμότητες που έχεις.

       

Και φυσικά...

  • στα δεδομένα μας μπορούν να δουλεύουν παράλληλα πολλοί χρήστες
  • εκμεταλλευόμαστε τις δυνατότητες αναζήτησης, φιλτραρίσματος ή μαζικής επεξεργασίας
  • παίρνουμε αυτόματα σχετικά reports με πολύτιμες πληροφορίες
  • στα email μπορούμε κι επισυνάπτουμε έγγραφα που διαχειριζόμαστε μέσα από το CRM
  • και πολλά άλλα!

Ανακαλύψτε κι άλλα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline
subscribe to newsletter

Μείνετε σε επαφή μαζί μας
κάνοντας εγγραφή στο Newsletter.